Marknadsföringsdag vid P18

Personal från sociala företag utför markvård vid P18 i samband med marknadsföringsdag den 25 april 2014.

Under förmiddagen den 25:e april visade gotländska sociala företag upp sin verksamhet vid P18 området. Det blev ett uppskattat arrangemang till stor glädje och nytta för både besökare i området och deltagande kooperativ.

Totalt ca 100 besökare informerades om de sociala kooperativens verksamhet och kunde se på när de kooperatörer som arbetar med trädgård och fastighetsskötsel gjorde iordning parken på P18:s kasernområde. Flera nyfikna kunder köpte blommor, trädgårdsartiklar etc. Samtliga åskådare, deltagare och arrangörer bjöds på kaffe och kaka.

Vädret var märkvärdigt vackert med blå himmel och solsken. Dock blåste det tvärdrag vilket ställde till det lite för rollups-affischerna. De fick helt sonika flyttas över till väggen bredvid Regionens entré, och mot den röda tegelfasaden såg det riktigt företagsmässigt ut. Som en reklamskylt framför kolosseum ungefär. eller hur?

Vackert blev det i parken vid Visborgsområdet i alla fall. Stora högar av skräp och löv togs om hand
med pressennings-bingar. Bravo, bravo, ingenting att anmärka på. Kaffet smakade perfekt i vårsolen med en kaka till.

Montage av bilder tagna i samband med marknadsföringsdag för gotländska sociala kooperativ den 25 april 2014.

Montage av bilder tagna i samband med marknadsföringsdag för gotländska sociala kooperativ den 25 april 2014.

Deltagande sociala företag var Visby Catering, Suderviljan, Återanvändarna samt Gotlands Skog & Miljö. Lövstakooperativet, det sociala arbetsintegrerande kooperativet mitt på ön, närmare bestämt i Roma, kunde inte delta vid marknadsföringsdagen. De hade annat att göra och var tvungna att tacka återbud. Nåja, vad är väl en dag på
Visborg jämfört med Roma Kungsgård och trädgårdar och trakter vid Lövsta måntro?

Fler bilder samt bilder i större format finns publicerade på facebook enligt:
Coompanion Gotland Facebook